465.320Op donderdag 24 maart jl. is moeder Ivy om kwart voor 7 's avonds bevallen van een boklam. Helaas kun je het bokje nog niet bezoeken, omdat hij samen met zijn moeder nog bij een andere boerderij logeert. Over twee weken zullen zij samen naar huis komen en kan iedereen onze nieuwe aanwinst bewonderen. Moeder en zoon maken het goed!

Lees meer...

477.320Alle paaseieren gevonden in het Cantonpark!
Afgelopen zondag was het een drukte van jewelste op Kinderboerderij Canton! Allemaal vrolijke gezichten, maar ook een paar zenuwachtige kinderen, klaar om op zoek te gaan naar de verstopte paaseieren...

Lees meer...

478.320Het is weer zover, de zomer komt eraan, de temperatuur stijgt! Onze schapen krijgen het warm, dus werk aan de winkel! Zondag 22 mei a.s. worden de schapen van Kinderboerderij Canton weer geschoren...... en daar maken we natuurlijk een gezellige dag van.

Lees meer...

487"Kijk naar ons uit!" en "Kom ze bekijken"
Zaterdag 3 september zijn wij natuurlijk ook van de partij op "het Cultureel Festival" in Baarn. Dit keer niet met onze bekende kraam met jonge knaagdieren, maar........ néé, we verklappen het nog niet helemaal. We komen jullie vast tegen, dus......"Kijk naar ons uit."

Lees meer...

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de wintertijd een half uur eerder sluit vanwege de donkere dagen.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 16.30 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top