Pasen 24 april 2011

477.320Alle paaseieren gevonden in het Cantonpark!
Afgelopen zondag was het een drukte van jewelste op Kinderboerderij Canton! Allemaal vrolijke gezichten, maar ook een paar zenuwachtige kinderen, klaar om op zoek te gaan naar de verstopte paaseieren...

Activiteiten!
Het zonnetje scheen heerlijk en iedereen was goed gestemd. De kinderen konden meteen aan de slag met knutselen van paashaasoren, of zich laten schminken.... de actievelingen zaten natuurlijk meteen op het springkussen!

Verder waren de kleine kuikentjes een attractie op zich, de manier waarop deze kleine beestjes kunstjes deden in het hok, was het bekijken waard.

Zoeken en vinden
Om 14.00 uur ging de eerste groep met paashaasoren, samen met twee Paashaas bazen, het Cantonpark in op zoek naar de verstopte paaseieren. Er waren 5 bonuseieren, die net even wat moeilijker verstopt waren dan de chocolade-eieren, maar ook deze werden allemaal gevonden! Op Kinderboerderij Canton werden de prijzen gegeven aan de gelukkige vinders van de bonuseieren. Rond drie uur vertrok de tweede groep, ook nu werden alle eieren gevonden.

Er werd deze middag door de kinderen flink geknutseld, menig vrolijk gekleurd paasmandje en eierdopje ging gevuld met paaseitjes naar huis.
Het was een gezellig zonnig Paasfeest!

Pasen 2011

logo

Openingstijden

Let op!
Wij volgen de RIVM adviezen.
Blijf zoveel mogelijk thuis!
De boerderij is niet geopend.

 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

SponsorenArt wecycle partnerLOGO Speeldoos klein

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top