Paaseieren zoeken in Cantonpark

472Wegens groot succes organiseert Kinderboerderij Canton, samen met de vrienden van het Cantonpark op zondag 24 april, 1e Paasdag, "paaseieren zoeken in het Cantonpark".

Zoek je mee?
De paashaas heeft een heleboel eieren verstopt, kom jij helpen de eieren te zoeken? Let op! Er zijn twee soorten eieren verstopt, lekkere chocolade-eitjes en bonus eieren die je kunt inleveren voor een leuke prijs!

Activiteiten op 1e Paasdag Er zijn nog meer activiteiten op Kinderboerderij Canton: koop voor € 2,50 de bekende spelkaart en tover jezelf om in een paashaas of een lief kuikentje, knutsel je eigen konijnenoren of snaveltje en laat je schminken als paashaas of paaskuiken! Ook het springkussen is er weer, krijgen de kinderen een beker limonade en wat lekkers.

Kom ook de andere dieren bekijken en knuffelen. Heb je onze jongste bewoner al ontmoet? Geit Ivy is bevallen van boklam 'Karel', ze springen samen heerlijk in de wei! Kom ook... een echt Paasfeest dus!

Start paaseieren zoeken
We verzamelen om 14.00 uur op Kinderboerderij Canton aan de Piet Heinlaan 13 te Baarn. Daarna gaan we met z'n allen naar het Cantonpark om samen met de paashaas de eieren te gaan zoeken. Omstreeks 15.00 uur zal een tweede groep paaseieren gaan zoeken. De spel-activiteiten duren tot 16.30 uur.

Verder kun je donateur worden van Stichting Kinderboerderij Canton, een dier adopteren of een gift geven aan de Kinderboerderij. Of misschien wil jij wel vrijwilliger worden. Je kunt je dan inschrijven op de Kinderboerderij.

Tot ziens op eerste Paasdag!

logo

Openingstijden

Let op!
Wij volgen de RIVM adviezen.
Blijf zoveel mogelijk thuis!
De boerderij is niet geopend.

 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

SponsorenArt wecycle partnerLOGO Speeldoos klein

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top