20 jaar Kinderboerderij Baarn

503.320Zondag 2 oktober
Het was afgelopen zondag 2 oktober een drukte van jewelste Kinderboerderij Baarn! Vele kinderen en mensen uit Baarn en omgeving wisten de boerderij te vinden en feesten met de dieren mee. Het duo-feest 'dierendag en het 20 jarige jubileum' werd zo een geweldig en onvergetelijk feest!

De dag was vanaf het begin feestelijk met een heerlijk zonnetje, een vrolijk versierde Kinderboerderij en veel enthousiaste bezoekers! Er was dan ook veeeeeel te doen... Schminken, Ballonenartiest, herfstknutselen... de kinderen met een spelkaart kwamen bijna tijd te kort.

Omstreeks half vier werden alle dieren verrast met een heerlijk feestmaal, waarvan ze allemaal heerlijk van smulden! Aan het eind van de middag was de loterij. Helaas waren al enkele bezoekers naar huis gegaan, waardoor niet iedereen zijn/haar prijs in ontvangst kon nemen.
Hieronder nog de winnende (nog niet opgehaalde) nummers:
kinderloterij (nummer op de spelkaart) 14, 27, 49, 51 en de volwassenenloterij 424 en 462. Op vertoon van het lotnummer/de spelkaart kun je de prijs in ontvangst nemen op de Kinderboerderij.

De uitslag van de Kleurwedstrijd!

  • leeftijd tot 4 jaar Mike (4)
  • leeftijd 5-6 jaar Rosalie (6) en Merel (5)
  • leeftijd 7-8 jaar Mirthe (7)
  • leeftijd 10-11 jaar Alexandra (10)

Prijzen zijn op te halen op de kinderboerderij.

Bezoekers bedankt voor jullie enthousiaste reacties, Petra en Antoinette bedankt voor de prachtige kleurige schminkgezichten die jullie hebben gemaakt. Natuurlijk willen wij ook onze sponsoren van deze feestelijke dag bedanken! Firma Kraay voor de gezonde lekkernijen voor deze dag en de lekkernijen voor onze dieren het hele jaar door! Firma 'Jumping Joe' voor al het spring- en glij-plezier! En supermarkt COOP voor de supersponsoring van alle eet- en drinkwaar van de dag.

Nogmaals bedankt allemaal voor de geweldige dag en... tot ziens op de boerderij!

Wij kijken naar u uit!!

 

logo

Openingstijden

Let op!
Wij volgen de RIVM adviezen.
Blijf zoveel mogelijk thuis!
De boerderij is niet geopend.

 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

SponsorenArt wecycle partnerLOGO Speeldoos klein

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top