26-10-2015 De winter is weer in aantocht! Met ingang van zondag           25 oktober a.s. gaat de wintertijd ook voor de Kinderboerderij weer in. We zijn dan van dinsdag tot en met zondag geopend tot 16.30 uur. Behalve op de maandagen, dan zijn we nog steeds gesloten, want op die dag hebben alle dieren een rustdag. Tot ziens op de Kinderboerderij!

05-10-2015  Het was een prachtig feessie voor onze beessies! Iedereen genoot van het herfst-zonnetje…en de dieren genoten nog eens extra van alle knuffels en het heerlijke feestmaal van de kinderen. Er werd ook volop geschminkt door de Colour Girls, gespeeld en geknutseld met alle herfstschatten. Kortom het was weer beestachtig leuk op Kinderboerderij Canton.

DD 2015

22-09-2015 Zondag 4 oktober 2015 is het feest op Kinderboerderij Canton! We vieren dan dierendag. Alle dieren worden in het zonnetje gezet, jullie komen toch ook!?
 Voor kinderen is het verplicht om een een spelkaart te kopen (€ 3,50). Daarmee kan je de hele middag gezellig meedoen aan de diverse activiteiten. Let op, de feestelijk gedekte tafel is om 14.30 uur, de dieren worden dan extra verwend met een heerlijk gevulde groente- en fruittafel in de wei. Tot ziens op ons Beestachtig leuke Dierendagfeest, zondag 4 oktober!
Lieke dierendag 2015

07-09-2015  Hebben jullie ons gezien? ...en onze flyer gekregen en gelezen? We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, want deze vrijwilliger in de kruiwagen ruilen we liever in ;-) Ennnn binnenkort is er een feestje! Zondag 4 oktober 'Dierendagfeest', leuk als jullie allemaal komen.

CF 2015

18-08-2015  ...je de net iets doorgeschoten groente of hetgeen je teveel hebt van je (school)tuin... bij ons kunt inleveren? Er hangt een bak aan het hek en deze is dus ook bereikbaar wanneer de kinderboerderij niet open is. Alvast bedankt voor de verse maaltijd namens de dieren van de boerderij, zij gaan er heerlijk van smullen!

zomer groente 2015

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status


Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top