Een prachtig cadeau!

07-08-2015  Een verrassing voor de kinderboerderij! Vrijdag 7 augustus kregen we een geweldig cadeau van een gulle gever. Een prachtige grote picknicktafel en deze staat ook nog eens op wielen, dus helemaal gebruiksvriendelijk voor op onze feestjes. 'We kunnen de tafel heel makkelijk naar de gewenste plek rijden', aldus de beheerder Ellen. De enorme tafel werd netjes bezorgd door Henk Born Hoveniers- en straatwerk, bedankt!

4 KIBO zomer picknick 2015 HBorn

Henk Born is een hoveniers en straatwerkbedrijf wat alles omvat, zowel aanleg als onderhoud van particuliere en zakelijk tuinen. Ze kunnen alles in eigen hand houden door zowel het eigen personeel met machines en hoveniers.

De tafel werd meteen in gebruik genomen om groente en fruit te snijden voor de dieren... en natuurlijk ook om even gezamelijk een heerlijk koel glas limonade en koffie te drinken. Gulle gever nogmaals bedankt we zullen er met heel veel plezier gebruik van maken.

 5 KIBO zomer picknick 2015

logo

Openingstijden

LET OP! 8-30 juni 2024 gewijzigde openingstijden i.v.m. afwezigheid van de beheerder. We zijn open op woensdag- en zondagmiddag van 14 - 17 uur. Jammer dat je de dieren nu alleen woensdag- en zondagmiddag gedag kan zeggen; een grote poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek!
info@kinderboerderijcanton.nl
 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI statusWord 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top