Feessie voor onze beessies

22-09-2015 Zondag 4 oktober 2015 is het feest op Kinderboerderij Canton! We vieren dan dierendag. Alle dieren worden in het zonnetje gezet, jullie komen toch ook!?
 Voor kinderen is het verplicht om een een spelkaart te kopen (€ 3,50). Daarmee kan je de hele middag gezellig meedoen aan de diverse activiteiten. Let op, de feestelijk gedekte tafel is om 14.30 uur, de dieren worden dan extra verwend met een heerlijk gevulde groente- en fruittafel in de wei. Tot ziens op ons Beestachtig leuke Dierendagfeest, zondag 4 oktober!
Lieke dierendag 2015

logo

Openingstijden

De kinderboerderij is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Op het hek is ook een bordje met de openingstijden opgehangen, zodat duidelijk is op welke dagen je op de boerderij aanwezig kunt zijn.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top