Twee geitlammeren geboren op de kinderboerderij

643Luna, onze Nubische geit, is sinds 27 juni jl. trotse mama van twee geitlammeren. Luna's kleintjes zijn echt prachtig, heel lief en ze voelen zich al helemaal thuis op de kinderboerderij. Het bokje is zwart/wit gevlekt en het geitje is helemaal zwart.

Kom je snel onze jongste bewoners bewonderen? Wat zijn ze lief hè. Help je mee om een leuke meisjes- en jongensnaam te verzinnen. Beide namen moeten beginnen met de letter "N", dit in verband met de stamboom. Mail de namen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf de namen op een briefje en geef deze af op Kinderboerderij Canton. Welke naam er wordt gekozen komt natuurlijk op de site te staan. We zijn benieuwd wat jullie voor leuks bedenken.

Op kinderboerderij Canton staan de dieren verspreid over het hele terrein, zodat kinderen echt 'op zoek' kunnen gaan naar dieren. We hebben onder andere varkens, geiten, schapen, eendjes, cavia's en konijnen. Ook lopen er een kat en kippen rond op de kinderboerderij en is er een volière. En natuurlijk ontbreekt de speelplaats niet. Kortom, er is van alles te doen op Kinderboerderij Canton, voor jong en oud, als bezoeker of als vrijwilliger. Kom gerust een keer langs!

Vrijwilligers gezocht
Een kinderboerderij in de buurt hebben is één, een kinderboerderij open houden is twee en daar voldoende mensen voor hebben is drie. Daarom zijn wij, als kinderboerderij, op zoek naar vrijwilligers. Er is namelijk veel werk op en voor de kinderboerderij te doen, dieren voeren, kinderpartijtjes begeleiden, herstel en onderhoud van de gebouwen etc. Dankzij deze helpende handen kan Kinderboerderij Canton blijven wat het nu is: een mooie plek in Baarn waar groot en klein zich kan vermaken en waar veel te leren valt. En dat willen we zo houden! Ben jij die gezellige medewerker, met affiniteit voor dieren en mensen. Je hebt ervaring met een van de taken en je bent regelmatig inzetbaar. Wij bieden jou een gezellige werkplek in het mooiste park van Baarn! Voor meer informatie, vraag naar Ellen, de beheerder van de kinderboerderij. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel tijdens openingstijden (tussen 13.30 en 17.00 uur). Telefoonnummer: 035 - 542 27 38.

Twee geitlammeren geboren op de kinderboerderij
641Luna, onze Nubische geit, is sinds 27 juni jl. trotse mama van twee geitlammeren. Luna's kleintjes zijn echt prachtig, heel lief en ze voelen zich al helemaal thuis op de kinderboerderij. Het bokje is zwart/wit gevlekt en het geitje is helemaal zwart. Kom je snel onze jongste bewoners bewonderen? Wat zijn ze lief hè. Help je mee om een leuke meisjes- en jongensnaam te verzinnen. Beide namen moeten beginnen met de letter "N", dit in verband met de stamboom. Mail de namen naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf de namen op een briefje en geef deze af op Kinderboerderij Canton. Welke naam er wordt gekozen komt natuurlijk op de site te staan. We zijn benieuwd wat jullie voor leuks bedenken.

Op kinderboerderij Canton staan de dieren verspreid over het hele terrein, zodat kinderen echt 'op zoek' kunnen gaan naar dieren. We hebben onder andere varkens, geiten, schapen, eendjes, cavia's en konijnen. Ook lopen er een kat en kippen rond op de kinderboerderij en is er een volière. En natuurlijk ontbreekt de speelplaats niet. Kortom, er is van alles te doen op Kinderboerderij Canton, voor jong en oud, als bezoeker of als vrijwilliger. Kom gerust een keer langs! Vrijwilligers gezocht
Een kinderboerderij in de buurt hebben is één, een kinderboerderij open houden is twee en daar voldoende mensen voor hebben is drie. Daarom zijn wij, als kinderboerderij, op zoek naar vrijwilligers. Er is namelijk veel werk op en voor de kinderboerderij te doen, dieren voeren, kinderpartijtjes begeleiden, herstel en onderhoud van de gebouwen etc. Dankzij deze helpende handen kan Kinderboerderij Canton blijven wat het nu is: een mooie plek in Baarn waar groot en klein zich kan vermaken en waar veel te leren valt. En dat willen we zo houden! Ben jij die gezellige medewerker, met affiniteit voor dieren en mensen. Je hebt ervaring met een van de taken en je bent regelmatig inzetbaar. Wij bieden jou een gezellige werkplek in het mooiste park van Baarn! Voor meer informatie, vraag naar Ellen, de beheerder van de kinderboerderij. Mail naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel tijdens openingstijden (tussen 13.30 en 17.00 uur). Telefoonnummer: 035 - 542 27 38.

 

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren





  




Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top