Geslaagd schaapscheerdersfeest

533.320Schapen hebben hun jas uitgedaan!

Laat de zomer dan nu maar echt beginnen!! Afgelopen zondag 3 juni jl. zijn de schapen van Kinderboerderij Canton geschoren en daar hebben we natuurlijk weer een feestje van gemaakt. De boerderij was gezellig versierd en de schapen Iris, Jenny en Joy stonden al iets gespannen klaar in de wei…

Om 13.30 uur ging het hek van Kinderboerderij Canton open en konden de kinderen met een spelkaart meedoen aan de diverse activiteiten. Een leuke speurtocht over de boerderij, even warmspringen op het springkussen, het knutselen van een schaapje, je mooi laten schminken en nog meer....

Rond 15.00 uur werd het eerste schaap geschoren. Het is elke keer weer een hele belevenis en het levert elke keer weer vele verbaasde gezichten op hoeveel wol er van een schaap afkomt.....en hoe weinig schaap er over blijft na een scheerbeurt! Op het voorplein van de boerderij werd op traditionele wijze de wol verwerkt. De spinners Gerda en Jan lieten aan de bezoekers zien hoe het spinnen in zijn werk gaat.

logo

Openingstijden

LET OP! 8-30 juni 2024 gewijzigde openingstijden i.v.m. afwezigheid van de beheerder. We zijn open op woensdag- en zondagmiddag van 14 - 17 uur. Jammer dat je de dieren nu alleen woensdag- en zondagmiddag gedag kan zeggen; een grote poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek!
info@kinderboerderijcanton.nl
 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI statusWord 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top