Vlieg eens aan!

541.160Afgelopen zaterdag 1 september jl. "Cultureel festival" was een groot succes, met ons "Aanvlieg-team" hebben we rond gelopen in de Pekingtuin.

We hadden Promotie-borden met de tekst 'Vlieg eens aan!'... wat duidde op onze "prachtige verbouwde, bijna compleet nieuwe volière". Trots, trots, trots zijn we erop!
Verder promoten we het 'Dierendag-feest', dat we vieren op zondag 7 oktober a.s. Graag nodigen we jong en oud uit om op ons 'Dierendag-feest' te komen. Dus... 'Vlieg eens aan!' om de geweldig mooie volière te bewonderen of te feesten samen met de dieren.

logo

Openingstijden

LET OP! 8-30 juni 2024 gewijzigde openingstijden i.v.m. afwezigheid van de beheerder. We zijn open op woensdag- en zondagmiddag van 14 - 17 uur. Jammer dat je de dieren nu alleen woensdag- en zondagmiddag gedag kan zeggen; een grote poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek!
info@kinderboerderijcanton.nl
 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI statusWord 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top