Feest voor de dieren!

544.320Zondag 7 oktober is het feest op Kinderboerderij Canton! We vieren dan met zijn allen Dierendag. Alle dieren worden extra in 't zonnetje gezet. Jullie komen toch ook?!

Diverse activiteiten worden er op deze speciale dag georganiseerd, zoals: knutsel je eigen herfst-dier, speurtocht, schminken en natuurlijk geen feest zonder het springkussen. Je kunt voor € 2,50 een spelkaart kopen en gezellig meedoen.

Er is weer een heleboel te doen, want je kan ook de dieren komen aaien en knuffelen. Of bewonder onze prachtig verbouwde volière! De trots van de kinderboerderij ......... en hebben jullie onze nieuwe bewoonster al ontmoet? Zij heet "Luna" en ze is een Nubische landgeit, geboren in maart 2012. Luna is echt prachtig, heel lief en ze voelt zich al helemaal thuis op de boerderij.

543.160De opbrengst van deze dag gaat in de pot voor de verbouwing van de eendenvijver. Op de kinderboerderij kunt u onze plannen van de eendenvijver inzien en kunt u zien welke materialen we nog nodig hebben…... misschien hebben jullie nog wel wat extra's over voor in de pot?! Om ± 15.00 uur het hoogtepunt, want dan worden de dieren extra verwend met een heerlijk gevulde tafel in de wei. Kortom, een heel spektakel, mis het niet!

542.320Iedereen, jong en oud, is van harte welkom op Kinderboerderij Canton.
Vlieg eens aan! op het feest zondag 7 oktober a.s, het begint om 13.30 uur en is rond 16.30 uur afgelopen.

Let op: door werkzaamheden is de Piet Heinlaan afgesloten voor al het verkeer. De kinderboerderij is bereikbaar via de Tulpstraat.

Wij kijken naar jullie uit!!

logo

Openingstijden

LET OP! 8-30 juni 2024 gewijzigde openingstijden i.v.m. afwezigheid van de beheerder. We zijn open op woensdag- en zondagmiddag van 14 - 17 uur. Jammer dat je de dieren nu alleen woensdag- en zondagmiddag gedag kan zeggen; een grote poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek!
info@kinderboerderijcanton.nl
 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI statusWord 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top