Verlichte dagen op Kinderboerderij Canton

552.320Het bezoek van Sinterklaas was dit jaar meer dan geslaagd. Sinterklaas en zijn Pieten hebben een geweldige tijd gehad, met wel heel divers herfst-weer!

Over twee weken, op vrijdag 21 december a.s., de bijna kortste dag van het jaar, vieren we op Kinderboerderij Canton "Lichtjesavond". Op deze dag zal de Kinderboerderij worden omgetoverd in een prachtige Kerstsfeer...... en wat is Kerst zonder Kerststal?!

Dit jaar is er een heuse "levende Kerststal" op onze eigen kinderboerderij. We nodigen dan ook iedereen uit om te komen kijken en gezellig samen te zijn, om zo de donkere dagen van Baarn wat lichter te maken. Om 17.00 uur worden alle lichtjes aangestoken en rond 19.00 gaan ze weer uit.

We zijn druk bezig met alle voorbereidingen. We houden jullie op de hoogte. Voor alle details, kijk op onze website.

Tot ziens op Kinderboerderij Canton, Piet Heinlaan 13 in Baarn. Let op: vanwege werkzaamheden is de Piet Heinlaan afgesloten aan de zijde van de Abel Tasmanlaan!

logo

Openingstijden

LET OP! 8-30 juni 2024 gewijzigde openingstijden i.v.m. afwezigheid van de beheerder. We zijn open op woensdag- en zondagmiddag van 14 - 17 uur. Jammer dat je de dieren nu alleen woensdag- en zondagmiddag gedag kan zeggen; een grote poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek!
info@kinderboerderijcanton.nl
 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI statusWord 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top