Sfeervolle lichtjesavond Kindeboerderij Canton

564.160De dieren van Kinderboerderij Canton stonden vrijdag in de schijnwerpers, want er werd het jaarlijkse lichtjesfeest gevierd! Het was een hele gezellige avond met ongeveer 150 bezoekers. Helaas geen winterse-look, geen sneeuw...maar wel 1 uur droog en 1 uur iets natter.

Jozef en Maria vonden het wel een beetje spannend, gelukkig waren er de herders en kwamen zelfs de wijzen uit het Oosten op bezoek. In de stal werd op verzoek van de engel zelfs gezongen voor het geboren kindje, heel sfeervol.

Het Baarns kinderkoor had een gevarieerd programma, ongeveer 15 kinderen hebben een heleboel kerstliedjes gezongen, sommigen zelfs solo. Eemland tv heeft opnamens gemaakt die vanaf nu een week te zien zijn op de regionale zender.

Dankzij de sponsering van supermarkt Coop schonken we heerlijke chocomelk en glühwein. De kinderen konden marshmallows maken boven de vuurkorven. Het was een sfeervol en zeer gezellig samen zijn!

Wij wensen iedereen een heel gezellig, gezond en goed 2013.

logo

Openingstijden

LET OP! 8-30 juni 2024 gewijzigde openingstijden i.v.m. afwezigheid van de beheerder. We zijn open op woensdag- en zondagmiddag van 14 - 17 uur. Jammer dat je de dieren nu alleen woensdag- en zondagmiddag gedag kan zeggen; een grote poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek!
info@kinderboerderijcanton.nl
 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI statusWord 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top