19-11-2019  Wat een verrassing dankzij een schenking van Gemeente Baarn hebben we nu een paardje op onze boerderij. Een echte hobbelpaard voor in de speeltuin voor de allerkleinsten. Bedankt Gemeente Baarn voor het meedenken. Komen jullie snel een keer langs om te hobbelen ;-)

hobbelpaardje 2019

24-10-2019 Komend weekend gaat de wintertijd weer in! In de nacht van zaterdag op zondag gaat de klok een uur terug en kunnen ook de dieren, net als wij, heerlijk een uurtje langer slapen.

Wintertijd

Dit betekent dat we vanaf zondag 27 oktober a.s. elke dinsdag tot en met zondag geopend zijn van 13.30 tot 16.30 uur. Op de maandag zijn we nog steeds gesloten.
Zien we je ook in de winter weer eens op de kinderboerderij?
Tot ziens op de kinderboerderij.

22-10-19 Helaas is Tina, de dochter van geit Ricky niet meer op de kinderboerderij aanwezig. Op dit moment is ze op de knaagdieropvang in Soest en ze heeft het daar naar haar zin.Eigenlijk heeft ze het reuze naar haar zin, want ze heeft namelijk een vriendje. Haar vriend heet Billy en heeft een mooie bruine, zwarte kleur. Ze vermaken zich prima samen en blijven dicht bij elkaar, er is geen speld tussen te krijgen. Binnenkort gaan ze samen naar een kinderboerderij in Hoevelaken. 

14-10-2019 Zondag 6 oktober jl. was het weer feest op de kinderboerderij, we vierden Dierendag. Ondanks de regen waren er aardig wat bezoekers, maar voor de dieren maakte dit niet uit, die werden in het zonnetje gezet! Natuurlijk was er ook genoeg te doen voor de kinderen, zoals een spinnenweb maken van een kastanje of leuke dieren knutselen van een kastanje, ze konden op het springkussen, er was een speurtocht en natuurlijk kon men nog wat drinken met iets lekkers erbij. Genoeg plezier voor iedereen.

Lees meer...

07-10  Jammer dat je de dieren op dinsdag, donderdag en vrijdag één uur eerder gedag moet zeggen. Een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek. Dus opgelet in verband met de vakantie van de beheerder is de boerderij komende twee weken korter open. Vanaf dinsdag 22 oktober zijn het weer de gewone openingstijden.

Lees meer...

27-09-2019  Op zondag 6 oktober a.s. wordt Dierendag weer gevierd op kinderboerderij Canton. De dieren worden op deze dag rond 15.00 uur weer extra in het zonnetje gezet met een feestelijke traktatie. Natuurlijk zijn er ook voor de kinderen veel leuke activiteiten te doen.

Kibo

Lees meer...

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top