29-12-2018 Nog een paar dagen en 2018 is weer voorbij. Wat ging het jaar snel en ook in 2018 is er veel gebeurd op de kinderboerderij. Er was een gezellig Dierendagfeest, op het Cultureel Festival kwam je een aantal van onze vrijwilligers tegen, de schapen raakten hun winterjas kwijt, er was een geslaagd Paasfeest, er waren drie jonge lammetje, er kwamen nieuwe Vlaamse reuzen en we hebben een aantal nieuwe hekken geplaatst. En zo zijn er vast nog een paar leuke dingen die we vergeten zijn. We hopen dat jullie in 2019 de kinderboerderij ook weer komen bezoeken.

Alle dieren en vrijwilligers wensen de bezoekers van Kinderboerderij Canton in ieder geval een beestachtig mooi 2019!

Schapen met Kerst 2018

 

13-12-2018 Rond Kerst wordt ook dit jaar weer de kerststallenroute in Baarn georganiseerd. Van 18 december 2018 tot en met 6 januari 2019 is het mogelijk deze route op eigen gelegenheid te lopen of te fietsen. En ook dit jaar doet Kinderboerderij Canton weer mee. 's Avonds, als de grote kerstster is verlicht, is de kerststal op zijn mooist en krijg je een echt kerstgevoel.

Lees meer...

10-12-2018 Luna en Onyx zijn een tijd uit logeren geweest, maar vanaf morgen zullen beide geiten weer op de kinderboerderij aanwezig zijn. Lieke keek al naar hen uit, ze miste hen heel erg, ze liep Luna en Onyx af en toe zelfs te zoeken.

Lees meer...

21-11-2018 Het was stil geworden op het konijnenplein, er liep nog maar één Vlaamse reus. Heel af en toe werd er geknuffeld met de Vlaamse reus die bij de kippen rond loopt, maar het is toch gezelliger om samen met een paar andere konijnen op het plein rond te hollen. Gelukkig is hier sinds maandag jl. verandering in gekomen, er zijn namelijk twee Vlaamse reuzen bij geplaatst. Ze heten Spetter en Hassel en ze moesten even apart blijven zitten, zodat ze aan de andere Vlaamse reus konden wennen.

Lees meer...

23-10-2018 De wintertijd komt er weer aan. In de nacht van zaterdag 27 oktober op zondag 28 oktober a.s. gaat de klok weer een uur terug en die nacht kunnen de dieren heerlijk een uur langer slapen. Vanaf zondag zal de kinderboerderij op dinsdag tot en met zondag van 13.30 tot 16.30 uur geopend zijn. Op maandag is de kinderboerderij nog steeds gesloten. (foto Sjaak Hoogendoorn)

Wintertijd 2018

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status


Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top