04-10-2017  Elke dag 'Dierendag!' Kom langs op de boerderij en kom de dieren vandaag een extra knuffel geven... Aanstaande zondag vieren we 'Dierendag' op de boerderij. Kom allemaal het wordt weer beestachtig leuk!

Dierendag

27-09-2017  Zondag 8 oktober vieren wij 'Dierendag', wij maken er een feestje van... komen jullie ook?! Dierendag feest op Kinderboerderij Canton betekent veel activiteiten, met een verplichte spelkaart (3,50) mag je met alles meedoen. Maak een leuke dierendag-knutsel en laat je schminken, kom springen op het springkussen en neem tussendoor een bekertje limonade met wat lekkers. Ilse Pos, de konijnentrainster, geeft een show met haar belgische hazen. Voor 'alle dieren' is er rond 15.00 uur een feestelijke traktatie! Kom alle dieren bekijken en knuffelen. Gezellig als je er ook bent... het wordt weer beestachtig leuk! Het feest begint om 13.30 uur en de spelactiviteiten duren tot 16.30 uur.

Dierendag 2017 klein

25-09-2017 Op 21 september jl. heeft de kinderboerderij weer een paar jonge dieren erbij gekregen. Onze zijdehoen kip heeft op een paar eieren zitten broeden en nu zijn er al twee jonge kuikens uit de eieren gekomen. Haar jongen zijn van een ander ras, dit zijn namelijk serama kippen, maar dat maakt voor moeder kip niet uit. Zij verzorgt ze goed en de jonge kuikens maken het goed, ze dartelen vrolijk rond in hun verblijf.

Lees meer...

25-09-2017 Naast het restaureren van de volière, een nieuw dak boven het konijnenplein en een nieuwe eendenvijver is nu eindelijk ook de plank van de mestkar vernieuwd. De nieuwe plank is iets langer en breder, daardoor kunnen de kruiwagens er makkelijker overheen gereden worden.

 Plank mestkart

30-08-2017  Komt ons zien op het Cultureel Festival in Baarn. We lopen rond op de Brink en in de Pekingtuin, we zijn op zoek naar jou! Help je mee om de boerderij nog mooier te maken? ...We hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten. Met de vrijwilligers en collega’s van de Amerpoort hebben we het terrein verbeterd; de volière is gerestaureerd, een dak boven het konijnenplein en de nieuwe eendenvijver is gerealiseerd. Ook het Kakelhuis is vernieuwd. De komende tijd gaan we ons richten op de vervanging van de hekken van de schapenweide. Help jij ons mee?! 
sponsering hek 2017 1sponsering hek 2017 2

Lees meer...

03-08-2017 Wat is het toch gezellig op de kinderboerderij met al die jonge dieren. Inmiddels heeft ook Luna drie jonge geitlammeren gekregen. Ze hebben alle drie nog geen naam, ze moeten nog een beetje wennen en staan wat wiebelig op de benen, maar moeder Luna en haar kids maken het in ieder geval goed. Kom je de drie geitlammeren en natuurlijk ook de andere dieren bekijken op Kinderboerderij Canton?

Luna en drie kids

logo

Sponsoren


 Sponsor FvdBerg

Art wecycle partner

Logo vjr def uitgesneden
Huur De Deel voor een kinder feestje, vergadering of een gezellig samenzijn.

LOGO Speeldoos klein

Bordje Hekwerk Soest
Sponsor van het hekwerk

Openingstijden

In de zomerperiode van 31 maart 2019 t/m 27 oktober 2019 zijn wij van dinsdag t/m zondag geopend van 13.30 - 17.00 uur.
Op maandag zijn wij gesloten.

Peuter-openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 - 12.00 uur speciaal voor (groot)ouders met kinderen tot 4 jaar.

Entree is gratis. Honden zijn welkom, mits aangelijnd!

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top