418Sinds januari 2010 heeft Kinderboerderij Canton er een nieuwe bewoonster bij. Freya is ons nieuwste schaap. Zij is een clun forest schaap en de belangrijkste eigenschappen van clun forest schapen zijn dat het vlees-wol schapen zijn met een groot aanpassingsvermogen.

Lees meer...

429.320Je zou bijna denken dat het een 1 april grapje is, maar het is toch echt waar. Terwijl wij op de geboorte van Freya's lammetje(s) (onze Clun Florest schaap) zaten te wachten, omdat zij rond deze datum is uitgerekend, verraste Heidi ons vanochtend vroeg met twee lammetjes.

Lees meer...

442.320Het lijkt wel of ze het zo hebben afgesproken, want na de geboorte van de lammetjes is er weer een geitje geboren. Op zaterdag 3 april jl. om 20.29 uur is Geeske bevallen van een gezonde zoon. Moeder en zoon maken het uitstekend.

446.320Na anderhalve week in spanning wachten, was het woensdag 7 april jl. dan eindelijk zover. Om 16.15 uur is Freya bevallen van haar eerste lammetje en om 16.32 uur werd, met een beetje hulp van vrijwilliger Anne, het tweede lammetje geboren.

Lees meer...

450.320Ondanks de regen was het schaapscheerdersfeest van zondag 30 mei jl. een succes. Ongeveer 50 kinderen wisten de Kinderboerderij in de regen te vinden. Daar werden onze schapen van hun wintervacht verlost door schaapsscheerder Martijn. Verder waren er veel leuke spelletjes en activiteiten voor de kinderen en heerlijk zelfgemaakte cake en warme drankjes voor de ouders. Iedereen vermaakte zich prima.

Lees meer...

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de wintertijd een half uur eerder sluit vanwege de donkere dagen.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 16.30 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top