270.320Op 14 maart 2008 heeft onze geit Valentijn een vierling gekregen. Alle vier de lammetjes zijn bokjes. Valentijn, die voor het eerst jongen kreeg, doet het erg goed. De jongen moeten nog wel een beetje geholpen worden, zodat ze bij het drinken allemaal aan de beurt komen. 

Alle Nubische bokjes zijn inmiddels verkocht. Anders zou de stal veel te krap worden. Dat hebben we ook zo afgesproken met de gemeente.

269.320Maart 2008
Zaterdag 22 maart jl. trotseerde een aantal vrijwilligers van kinderboerderij Canton sneeuwbuien en windstoten om op de Brink in Baarn sponsors te werven voor het nieuwe hekwerk van Knor. Gelukkig was het publiek ook naar buiten gegaan om de paasboodschappen te doen. De jonge konijntjes die in de kraam stonden, trokken veel bekijks en er waren veel mensen bereid een deel van het hek voor Knor te financieren. Er is nu al meer dan € 600 opgehaald. De grootste verrassing was die van Daphne en Elise die met een bus met een foto van Knor erop langs de deuren zijn gegaan om geld voor het hekwerk in te zamelen.

317.320Het enorme varken Knor van kinderboerderij Canton in Baarn heeft een nieuw hekwerk gekregen om het weiland naast haar binnenverblijf. De Stichting Kinderboerderij Baarn startte dit voorjaar een sponsoractie en kreeg het geld voor het nieuwe hekwerk bijeen. Vrijwilligers van de kinderboerderij hebben het onlangs gebouwd en Knor kan nu elke dag veilig buiten lopen.

Lees meer...

271.320Maart 2008
Op 26 maart 2008 kreeg ook Vira haar lammetje. Ook dit is een boklam, de bevalling is prima gegaan. 

De ram is inmiddels verkocht.

301.320Zaterdag middag 29 maart 2008 wezen alle tekenen er op dat ons schaap Hanneke ook lammetjes zou krijgen. Alle bezoekers van de boerderij hoopten dat ze er bij konden zijn. Maar helaas, Hanneke wachtte keurig tot na sluitingstijd zodat ze rustig kon bevallen. Ook nu werden er twee ramlammeren geboren. Ze zijn inmiddels al goed gegroeid zoals je ziet. 

Beide rammen zijn inmiddels verkocht.

302.320Maart 2008
Ons heideschaap Heidi heeft ook twee lammetjes en jawel weer twee mannetjes. Ze dartelen vrolijk in de wei. Beide rammen zijn inmiddels verkocht.

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top