logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

NLdoet! groot succes

20-03-2024  Wat een werk is er verricht tijdens NLdoet, we zijn aan het nagenieten! Jenny, Marielle, Rowan en Ayra kwamen in actie via NLdoet! Samen met onze vaste enthousiaste vrijwilligers hebben we veel werk verzet. Een groot deel van het hek geplaatst om de varkensweide, een nieuwe vlonder gemaakt voor in de geitenweide, de deuren, koplatten van de volière en de Caviavilla staan weer mooi in de lak en de violen staan vrolijk in de bakken. We zijn trots op dit prachtige eindresultaat, nogmaals bedankt allemaal! ...én niet te vergeten zonder verf en verfspullen geen mooi geschilderde deuren, Hubo Seure uit Baarn super bedankt!

Openingstijden

LET OP! 8-30 juni 2024 gewijzigde openingstijden i.v.m. afwezigheid van de beheerder. We zijn open op woensdag- en zondagmiddag van 14 - 17 uur. Jammer dat je de dieren nu alleen woensdag- en zondagmiddag gedag kan zeggen; een grote poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek!
info@kinderboerderijcanton.nl
 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI statusWord 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top