logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Rustig op de kinderboerderij

29-7-23 Het is zomervakantie en dat is te merken op de kinderboerderij, het is er rustiger dan normaal gesproken. Voor de dieren maakt dat niet zoveel uit, die vermaken zich prima. De varkens scharrelen lekker met hun neus in het zand en liggen daarna heerlijk van de zon te genieten. De geiten en schapen hebben nog elke dag een beetje ruzie om het hooi. De cavia's genieten lekker in hun grote hok en alle dieren worden elke dag op de vaste tijden gevoerd. 

Intussen hebben de Axolotl een nieuw aquarium gekregen met meer verlichting waardoor ze beter te zien zijn.

En er zijn vier jonge eendjes. Ze staan ietwat verdekt opgesteld in het aparte hok bij de geiten. Zij vermaken zich prima in het mini waterbakje met eendenkroos. 

En wat doet Poema toch, zit hij nu te wachten tot er een muis tevoorschijn komt of heeft hij een nieuwe slaapplaats gevonden?

Mocht je je in jouw vakantie vervelen, kom dan eens langs bij de kinderboerderij. Altijd gezellig en wie weet mag je wel helpen met voeren. Tot ziens op de kinderboerderij!

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top