logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Schaap geschoren

24-7-21 Eigenlijk zou het Schaapscheerdersfeest op de kinderboerderij hebben moeten plaatsvinden, maar vanwege alle corona perikelen was dat nog niet mogelijk. Maar schaap Sacha had een behoorlijke vacht en in de zomer wordt dat te warm voor haar. We hebben de schaapscheerder gebeld om te vragen wanneer Sacha geschoren kon worden. Uiteindelijk is hij vrijdag 23 juli jl. langs gekomen.

In zijn overall en met alle scheerspullen bij zich is hij aan de slag gegaan. Schaap Sacha lag er wat ongemakkelijk bij, maar het verliep vlot. Gelukkig was haar vacht goed droog door het zonnige weer de afgelopen dagen, hierdoor komt het al een beetje los en het wolvet is wat dunner, waardoor het scheren gemakkelijk ging.

 

Schaap Sacha lag niet erg lekker, maar ze liet het zich welgevallen.

Wat een groot stuk vacht had ze om haar lichaam heen. 

Wat we ermee gaan doen weten we nog niet, maar het hangt nu uit op de kinderboerderij om het nog meer te laten drogen. En schaap Sacha loopt weer in de weide!

 

Je kunt het schapenvacht uiteraard bekijken als je op de kinderboerderij langs komt. Helaas zijn we alleen nog op de woensdagmiddag en zondagmiddag van 14.00 - 16.00 uur geopend. Zien we jullie snel weer op de kinderboerderij? 

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren

  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top