logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Nieuwe penningmeester gezocht!

27-04-21 Na een periode van 12 jaar stop Lize met ingang van 1 juli a.s. als huidig penningmeester van kinderboerderij Canton met haar functie, dit om een nieuwe uitdaging in haar leven aan te gaan. Om deze reden zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester die het leuk vindt om met cijfers te werken en enige affiniteit heeft op financieel gebied.

De functie bestaat, naast het betalen van rekeningen etc. en het bijhouden van de financiële administratie, uit het zorgdragen voor een financieel gezond beleid. Het totale tijdbeslag is inclusief overleg en jaarafsluiting maximaal 6 uur per maand.

Het bestuur van de kinderboerderij bestaat uit jonge enthousiaste vrijwilligers die openstaan voor vernieuwing en ook ruimte biedt aan creativiteit. 

Jonge mensen, kinderen, dieren en iets bijdragen aan maatschappij en welzijn en kan je je vinden in deze functie neem dan vrijblijvend, middels mail, contact op met onze voorzitter Erwin van Beveren via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de wintertijd een half uur eerder sluit vanwege de donkere dagen.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 16.30 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top