logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Sneeuw op de kinderboerderij

17-02-21 De sneeuw is bijna overal verdwenen, maar wat was het leuk. In alle parken zag je de mensen heerlijke sneeuwwandelingen maken en iedereen was overal op de plassen aan het schaatsen. Een echte winter! Ook op de kinderboerderij lag er een hoop sneeuw. De geiten en het schaap bleven binnen liggen, die vonden het te koud en kwamen alleen naar buiten voor hun brokken en wat hooi.

De Vlaamse reuzen daarin tegen hadden het prima naar hun zin. In het begin bleven ze met z'n drieën bij elkaar zitten, even kijken wat dat allemaal voor een witte nachtigheid was.

Maar dat duurde niet lang......

.... want twee waren aan het rond rennen en ontdekten dat sneeuw best leuk is.

De kippen konden helaas niet genieten van de sneeuw. Het hok is nog steeds afgesloten, vanwege de vogelgriep moeten de kippen nog in quarantaine blijven, maar de kippen vermaakten zich prima. Ze waren heerlijk aan het genieten van het groenvoer dat de verzorgers net hadden gestrooid. 

Voorlopig mogen de bezoekers nog niet op de kinderboerderij komen. Laten we hopen dat we straks, als de lente begint, weer bezoek mogen ontvangen. Tot gauw op de kinderboerderij!

 

 

 

 

 

Openingstijden

Let op!
Wij volgen de RIVM adviezen.
De boerderij is alleen op woensdag en zondag geopend van 14.00 - 16.00 uur

 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

SponsorenArt wecycle partnerLOGO Speeldoos klein

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top