Sjaantje en Shelby blije eenden

eenden1Na de prachtige sponsoring van CarChallenge heeft Kinderboerderij Canton meteen de vijver besteld die al zo lang op haar verlanglijstje stond. Mede door de snelle levering van 'Van der Weerd Kunststof Techniek', kon er met man en macht gewerkt worden om de vijver te plaatsen, zodat alle bezoekers van het dubbel feest alvast een glimp konden zien van de vijver. Het geheel gaan we nog aankleden en natuurlijk verwachten we zeer binnenkort nieuwe bewoners in onze prachtige vijver.

Het zonnetje scheen heerlijk, volop genieten dus, maar voor de schapen werd het wel erg warm met zo'n dikke jas. Gelukkig werd dat geregeld en binnen een uur liepen er drie kale schapen in de wei.

Onherkenbaar en dat vonden de twee lammetjes ook, beh behh behhh waar is mijn mama? Dat duurde maar heel even en mama Joy was weer herkend. Een deel van de wol werd meteen verwerkt door de aanwezige spinster, zij liet aan de kinderen zien hoe je wol kun spinnen tot garen. Prachtig om te zien.


Spelletjes waaronder spons gooien

eenden2Vele kinderen vermaakten zich prima met alle activiteiten die je kon doen met de spelkaart. Spons gooien naar papa of opa, het was tenslotte ook vaderdag. Lekker knutselen, een aantal schapenknutsels hangen nog in de Deel, je laten schminken, woh wat een kunstwerken!

Het springen was ook weer erg populair en daar krijg je natuurlijk dorst en trek van. Koele limonade en heerlijke cupcakes, gebakken door de cliënten van de Amerpoort, maakten het feest compleet.

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren





  




Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top