Lentekriebels op de boerderij

22-03-2015  Zaterdag 21 maart, het is lente, NLdoet! en dus een grote schoonmaak op de kinderboerderij! ...9.00 uur verzamelen, voorbereiden, koffie zetten, ‘lijst met klussen al gereed op de deur’ ...9.30 uur alle klussers aanwezig en vol enthousiasme gingen ze aan de slag met de ‘binnen-klussen’. Het weer zat helaas niet mee... géén boerenbont schilderen. Een paar bikkels gingen buiten aan de slag, in de regen de goten schoonmaken, picknicktafels afspuiten en het volièredak algenvrij maken. Anderen werkten binnen in De Deel, daar zijn alle kasten geordend en onder het afdak van het konijnenplein zijn de bloembakken gevuld. Gelukkig was de regen niet hard en niet continu. Na de heerlijke lunch met soep en broodjes konden we buiten aan de slag.

1 NLdoet maart2015

De klusdag eindigde uiteindelijk met het schilderen van de banken en de (bak)fietsjes in een heerlijk verdiend zonnetje! Alles is weer spik en span op de boerderij!  Bedankt vrijwilligers, door de gezamenlijke inzet is de NLdoet!-kluslijst gereed. Bedankt: Kim & Ton, Barbara, Synne, Rodney, Hans & Selma, Myrthe & Julia, Sylvie & Kato, Niels & Rens, D66; Annemarij, Amy, Aldrin en Dirk, PvdA; Mark, Ton, Kees, Anne, Jan-Jelle en Selina... en natuurlijk de vrijwilligers van de kinderboerderij Jannie, Ellen, Jeroen, Lize en Leonie.

Op deze manier willen wij iedereen uitnodigen voor ons gezellige Paasfeest, zondag 5 april (vanaf 13.30 uur). Zeer waarschijnlijk heeft onze geit Lieke dan haar lammeren op de wereld gezet.
Tot ziens op zondag 5 april, het wordt weer beestachtig leuk op Kinderboerderij Canton!

2 NLdoet 2015

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren





  




Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top