Wecycle beloont Canton

04-02-2015  Wecycle beloont kinderboerderijen voor samenwerking in 2014 Kinderboerderij Canton uit Baarn heeft vorig jaar een extra inspanning geleverd om afgedankte kleine elektrische apparaten in te zamelen voor Wecycle. Bezoekers werden via de lokale media geïnformeerd over het inleveren van apparaten bij de boerderij. Canton ontvangt van Wecycle voor haar inzet een extra beloning.

Art wecycle partner

Wecycle organiseert in Nederland de verantwoorde inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen. Alle ingeleverde apparaten laat Wecycle voor meer dan 80 procent recyclen. Door recycling blijven grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht.


Kinderboerderij Canton is partner van Wecycle en zamelt kleine elektrische apparaten in. Samen met de andere deelnemende kinderboerderijen zijn er in 2014 zo’n kleine 30.000 apparaten ingezameld. Dat is een stijging van 60 procent ten opzichte van 2013!


Elke kinderboerderij kan inzamelpunt worden waar bezoekers gratis afgedankte kleine elektrische apparaten kunnen inleveren. Als maatschappelijke sponsoring ontvangt de kinderboerderij van Wecycle jaarlijks €250,-. Dit bedrag kunnen de boerderijen besteden aan materialen voor de kinderboerderij. Canton uit Baarn ontvangt een extra beloning van €250,- voor haar inzet.




Wij hopen dat u ook in 2015 met veel enthousiasme apparaten blijft inzamelen voor Wecycle. Want recyclen doen we samen!

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de zomertijd een half uur langer open is.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 17.00 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren





  




Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top