Alle dieren en de vrijwilligers, wensen de bezoekers van Kinderboerderij Canton hele gezellige kerstdagen en een beestachtig mooi 2015!
Kerst 03
Let op
we zijn beperkt open i.v.m. de feestdagen en een tekort aan vrijwilligers. Openingstijden door de week van 13.30 - 16.30 uur, m.u.v. maandag dan zijn we gesloten. In het weekend van 14.00 - 16.00 uur.

16-12-2014  De maatregelen omtrent de vogelgriep in Nederland zijn opgeheven, dit betekent dat alle dieren weer bezocht kunnen worden. De kinderboerderij is dan ook met ingang van 16 december 2014 weer geopend op de normale openingstijden. Op dinsdag tot en met zondag zijn we van 13.30 - 16.30 uur geopend. Op maandag hebben de dieren een dagje rust en zijn we nog steeds gesloten. Tot ziens op de kinderboerderij!

10-12-2014  De kinderboerderij heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat de bezoekers in contact kunnen komen met de kippen, eenden, duiven en volièrevogels. Wij zijn geopend tussen 13.30 - 16.30 uur en in de weekenden zijn wij geopend tussen 14.00 - 16.00 uur. Indien er ergens in het land weer vogelgriep opduikt moeten wij verplicht 72 uur dicht, tot we de maatregelen van de overheid hebben doorgekregen.
We zien jullie graag langskomen.

24-11-2014  De landelijke maatregelen omtrent vogelgriep in Nederland verplichten ons voorlopig nog 21 dagen dicht te blijven (tot ± 17 december). We volgen uiteraard de hiervoor opgestelde protocollen. Alle vogels en eenden zijn opgehokt; d.w.z. afgeschermd tegen uitwerpselen van overtrekkende vogels en fysiek gescheiden van publiek.

Op dit moment is er niemand toegestaan op de boerderij. Alleen de beheerder en de vaste verzorgers, die een strak protocol qua hygiëne volgen, zijn op de boerderij om de 'opgehokte dieren' te voeren. 
De overige dieren, de varkens, geiten, schapen, konijnen en cavia’s, mogen buiten staan.
 vogelgriep kippen

Onze lieve Nubische hangoorgeit Luna is uit logeren bij de bok genaamd Nono. Zij mag door hem gedekt worden, zodat we in het voorjaar weer een paar leuke lammetjes hebben ronddartelen.

Lees meer...

Vanwege het feit dat er op een pluimveebedrijf in Langeraar ook vogelgriep is vastgesteld, zijn wij helaas nog gesloten tot en met zondag 23 november 2014. We houden jullie via de site op de hoogte!

logo

Openingstijden

Het is goed om te weten dat de kinderboerderij tijdens de wintertijd een half uur eerder sluit vanwege de donkere dagen.
OPEN dinsdag t/m vrijdag van 14.00 - 16.30 uur en op zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur.
Op het hek staan de openingstijden, op die manier weet je op welke dagen en tijden je op de boerderij langs kunt komen.

Jammer dat je de dieren alleen op woensdag- en zondagmiddag gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top