Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Deel 2 - Uit het dagboek van kinderboerderij Canton

28-12-2021 En ja hoor, in de nacht van 25 december jl. kreeg Maria het kindje Jezus en alle schapen waren blij en er werden de hele nacht Kerstliedjes gezongen. Maria zei de volgende ochtend dat alles goed ging met het kindje, maar dat schaap Sasch toch weer naar huis moest gaan, want op de kinderboerderij woonde zij en de geiten Luna en Ricky misten haar. 

  

Op de kinderboerderij was het groot feest, iedereen was blij dat schaap Sasch weer terug was, zij kreeg extra voer, het leek wel een kerstmaaltijd. Sasch vertelde iedereen haar avontuur en was toch heel blij in haar eigen stro bedje te slapen. Zo gebeuren er heel veel avonturen op de kinderboerderij en het volgende verhaal gaat over onze varkentjes. Je mag ook schaap Sasch bezoeken op de kinderboerderij, dat vindt zij heel leuk. Tot snel op de kinderboerderij!

Openingstijden

Brr het is weer wintertijd! 
De boerderij is op dinsdag- t/m vrijdagmiddag en op zondagmiddag geopend van 14.00-16.30 uur.

Dinsdag- t/m vrijdagochtend zijn we geopend van 10.00-12.00 uur voor de kleinste kinderen die
's middags nog slapen.

Zaterdag en maandag is de boerderij de hele dag gesloten.
Jammer dat je de dieren op zaterdag niet gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top