Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Kinderboerderij Canton 30 jaar

04-10-2021  Op dierendag 1991 was het zover: Kinderboerderij Canton werd feestelijk geopend! Nu op 4 oktober 2021 bestaan we dus dertig jaar. Tijd voor een feest.

Geen feestje op dierendag, maar we maken er een heuse feestmaand van. In ‘de Deel’ is een wand volgeplakt met foto’s, van begin tot heden. Mocht je thuis nog leuke foto’s hebben ‘oud of nieuw’, breng ze langs of mail ze naar ons. Dan wordt de wand steeds voller met leuke verhalen en belevenissen op de kinderboerderij.

Zoals de meeste mensen in Baarn en omstreken al weten, is er altijd iets leuks te doen en te beleven op kinderboerderij Canton. Er zijn schapen, geiten, varkens, eenden, kippen, konijnen, vissen, diverse vogels, cavia’s en andere kleine knaagdieren.

Bessie, en onze nieuwe varkens Woezel en Pip, zijn gek op aandacht! Wil je haar en/of de andere dieren komen knuffelen of kom je een handje helpen bij het voeren of kom even lekker spelen in het speeltuintje? Voor iedereen is een bezoek meer dan de moeite waard!

Gelukkig zijn we sinds 26 september weer vaker open; dinsdag- t/m vrijdagmiddag en op zondagmiddag van 14.00 - 16.30 uur* en zijn we blij dat we samen met Baarn ons 30-jarig bestaan kunnen vieren.

Kinderboerderij Canton werkt samen met Amerpoort, een organisatie voor dienstverlening aan mensen met een beperking in de provincie Utrecht en 't Gooi. Zij verzorgen de dieren en houden de stallen en het terrein schoon.

We zijn een stichting en grotendeels afhankelijk van giften/donaties en werken met enthousiaste vrijwilligers. Door COVID waren we verplicht gesloten en konden we helaas geen bezoekers ontvangen en konden er geen activiteiten plaatsvinden zoals: Dierendagfeest, Pasen en het Schaapscheerdersfeest.

We willen de kinderboerderij nog mooier maken; onderhoud aan de dierenverblijven en het terrein, en zo zijn er nog vele ideeën die we graag willen uitvoeren. We hopen snel weer diverse leuke en interessante activiteiten voor kinderen én volwassenen te organiseren.
Tot gauw ziens op de kinderboerderij!


*Peuterochtend; dinsdag- t/m vrijdagochtend zijn we geopend van 10.00 - 12.00 uur voor de kleinste kinderen die 's middags nog slapen.

Openingstijden

Brr het is weer wintertijd! 
De boerderij is op dinsdag- t/m vrijdagmiddag en op zondagmiddag geopend van 14.00-16.30 uur.

Dinsdag- t/m vrijdagochtend zijn we geopend van 10.00-12.00 uur voor de kleinste kinderen die
's middags nog slapen.

Zaterdag en maandag is de boerderij de hele dag gesloten.
Jammer dat je de dieren op zaterdag niet gedag kunt zeggen; een grotere poule vrijwilligers kan dit oplossen. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek! info@kinderboerderijcanton.nl

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

Sponsoren


  
Art wecycle partner

LOGO Speeldoos klein

 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 
Back to Top