logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Parkieten en konijnen ook uit logeren

29-04-2020 Naast de kippen zijn ook de parkieten en een paar konijnen uit logeren. De parkieten vermaken zich prima en ze kwetteren een slag in de rondte. 

Gelukkig zitten ze in hun eigen kooi, dan hebben ze toch een 'thuis" gevoel.

Op een ander adres zijn er twee konijnen aan het logeren. Hier hebben ze de mogelijkheid om in het gras rond te rennen, want het stuk gaas aan de kooi heeft men zo bevestigd dat ze ook even naar buiten kunnen als ze daar zin in hebben. En zo te zien op de foto vinden ze het heerlijk. Misschien hebben de dieren die aan het logeren zijn straks helemaal geen zin meer om naar de kinderboerderij terug te komen.

Voorlopig mag er nog steeds geen bezoek op de kinderboerderij komen. Gelukkig zijn er genoeg vrijwilligers die voor de nog aanwezige dieren zorgen. We hopen jullie in ieder geval weer snel een keer op de kinderboerderij tegen te komen. Tot hopelijk snel!

Openingstijden

Let op!
Wij volgen de RIVM adviezen.
Blijf zoveel mogelijk thuis!
De boerderij is niet geopend.

 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

SponsorenArt wecycle partnerLOGO Speeldoos klein

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top