logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Twee lammetjes

30-03-20 Na alle vervelende berichten over het coronavirus hebben wij ook leuk nieuws. Wat velen niet weten is dat, na het overlijden van de lammetjes van Lieke en het overlijden van ons schaap Mila, we toch nog lammetjes op de kinderboerderij hebben. Ons schaap Sasch heeft namelijk ook twee lammetjes gekregen, op 29 februari jl. zijn een ooi en een ram geboren. Moeder Sasch en haar lammetjes maken het goed en de lammetjes zijn al lekker aan het rennen in de wei. Helaas is het op dit moment nog steeds niet mogelijk om op de kinderboerderij langs te komen, maar jullie kunnen al wel nadenken over een naam voor het meisje en jongetje. De naam moet deze keer beginnen met de letter "V". We hopen dat de kinderboerderij snel weer open mag. In ieder geval tot ziens!

 

Openingstijden

Let op!
Wij volgen de RIVM adviezen.
Blijf zoveel mogelijk thuis!
De boerderij is niet geopend.

 

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

SponsorenArt wecycle partnerLOGO Speeldoos klein

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top