logo

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Geslaagd schaapscheerdersfeest

20-05-2019 Wat een geslaagde dag was het afgelopen zondag 19 mei jl. tijdens het Schaapscheerdersfeest en door het zonnetje was het heerlijk warm die dag. Iedereen liep dan ook te genieten. Naast het scheren van de schapen was er nog genoeg te beleven op de kinderboerderij.

De kinderen konden zich heerlijk uitleven op het springkussen, er was zelfs een speurtocht en er kon geknutseld worden. Als je even wilde pauzeren kon je genieten van iets te drinken met wat lekkers erbij, er waren zelfs ijsjes verkrijgbaar. Het voelde al een beetje als zomer. Door het heerlijke zonnetje was het iets te warm om je gezicht mooi te laten schminken, maar daar hadden de schminkdames iets op bedacht. En dit leverde mooie creaties op.

Schaapscheerdersfeest no 6

Het was een warme klus voor de schapenscheerder om de vacht van de schapen te scheren, maar ook dit jaar is het hem weer gelukt.

Schaapscheerdersfeest no 2

De schapen zullen het in de zomer heerlijk koel hebben zonder de dikke vacht.

Schaapscheerdersfeest no 5

De opening van "De Hooiberg" gebeurde in aanwezigheid van de wethouder en meteen werden de namen bekend gemaakt van onze kleine geitjes.

Schaapscheerdersfeest no 3

 Aan het eind van de middag mochten de kinderen onder begeleiding van de beheerder Ellen de jongste bewoners van de kinderboerderij voeren.

Schaapscheerdersfeest no 7

Het was weer een super geslaagd Schaapscheerdersfeest!

Sponsoren

Jumbo Baarn

Art wecycle partnerLOGO Speeldoos klein

Bordje Hekwerk Soest
Sponsor van het hekwerk

Openingstijden

In de winterperiode van 27 oktober 2019 t/m 28 maart 2020 zijn wij van dinsdag t/m zondag geopend van 13.30 - 16.30 uur.
Op maandag zijn wij gesloten.

Peuter-openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 - 12.00 uur speciaal voor (groot)ouders met kinderen tot 4 jaar.

Entree is gratis. Honden zijn welkom, mits aangelijnd!

Hier vind je ons

Piet Heinlaan 13
3742 AN Baarn
tel. 035 5422738
info@kinderboerderijcanton.nl
Routeplanner

ANBI status

Word 'Vriend van...'

Een vriend sponsort de kinderboerderij! Op deze manier kunnen wij leuke activiteiten blijven organiseren, de dieren verzorgen en de boerderij goed onderhouden.

Gezocht sponsors voor hekwerk

  • Welk deel sponsor jij?
  • Help je mee om onze boerderij nog mooier te maken? 

Vrijwilligers gezocht

We zoeken weekendhulpen en mensen die willen meehelpen bij de activiteiten. 
Lees meer...

Back to Top